PROGRAM COMENZI

Comenzile trebuie trimise de luni pana sambata, pe email pinkky_ro@yahoo.com, nu pe mess sau facebook, insotite de datele de contact, nume ,adresa, telefon.Duminica se centralizeaza , urmand a fi cumparate in cursul zilei de luni.Pentru intrebari si nelamuriri ma gasiti pe messenger, aproape zilnic, id: pinkky_ro, sau puteti sa-mi trimite-ti mail pe aceeasi adresa.In urma verificarii si acordului clientului in ceea ce priveste suma si primirii avansului, comenzile vor fi procesate in fiecare sambata. Comisionul ramane acelasi, adica 20% din valoarea comenzii si avansul 30%.Pentru comenzi de valoare mica, adica sub 70 de lire, se plateste suplimentar si taxa de livrare in uk, daca site-ul respectiv cere aceasta taxa. De asemenea pentru produse cu greutate mare (carucioare, scaune bebe, etc) se percepe o taxa de transport suplimentara in functie de greutate.(o lira pentru fiecare kg in plus 7 kg 7 lire in plus).Daca aveti sugestii si intrebari, va rog sa ma contactati.Nu exista comanda minima dar exista comision care se plateste, indiferent de valoarea comenzii si anume 10 lei.SI NU IN ULTIMUL RAND, DAR FOARTE IMPORTANT , VA ROG CITITI CONFIRMARILE PE CARE LE PRIMITI DE LA MINE SI SPUNETI-MI DACA VREUN ARTICOL NU CORESPUNDE CU CEEA CE DORITI.DACA NU PRIMESC NICI UN MAIL VOI CONSIDERA CA ESTE OK SI VOI DA COMANDA.PRODUSELE NU SE POT RETRNA, DEOARECE TIMPUL DE RETURNARE ESTE FOARET SCURT SI PANA LE PRIMESC EU, PANA LE TRIMIT LA DUMNEAVOASTRA ,TRECE PERIOADA DE RETURNARE A PRODUSELOR.TOT CEEA CE POT FACE PENTRU DUMNEAVOASTRA ESTE SA VA AJUT SA VINDETI PRODUSELE PE CARE NU LE DORITI.

Hainutele din stoc le gasiti pe picassa sau pe facebook id hainute pentru prichindei,butonul view gallery din stanga.

vineri, 3 decembrie 2010

Costumas Mos Craciun MothercareCostumas Mos-Craciun pentru bebelusi, foarte dragutz, marimi disponibile 0-3 luni, 12-18 luni si 18-24 luni, Pret 100 Ron(comenzi la pinkky_ro@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. This article will help everyone to know so much important information. It is very alternative for people and this article can help anybody. It have been known you that you quotes on includuing the outdoors in home remodeleling. Mens partywear suits

    RăspundețiȘtergere